Följ oss

March 22, 2017

Idag är det mindre än två månader kvar tills vi flyttar, det tänker jag fira med ett peppinlägg bombat med bilder inför våren. Seriöst, vad är mer vår än 0 % jacka, glajjor och rosé? Tänkte väl.

March 21, 2017

I lördags vaknade vi upp till... trumvirvel... VÅR I STOCKHOLM! Japp, det låter helt galet för nu är det snöstorm igen. Men såhär såg det ut i alla fall.

Yes, vem kan tro att det är mars? 

Jag drack kaffe och satt och lekte med Brookie.

Han var otroligt intresserad av kat...

March 9, 2017

Jag vet att det är slask och snö i omgångar fortfarande, men sanningen är att vädret inte rör mig i ryggen för fem sekunder. Just nu är ju livet jävla fint alltså. Här kommer varför.

5.

Jag vann en yogabook häromveckan, en YOGABOOK! Och vad är en yogabook kanske du undra...

March 7, 2017

Alltså har det redan gått två veckor sen jag fyllde 30? Tydligen. Sanslöst vad tiden går snabbt när man blir äldre, hehe.

Vill i alla fall passa på och tacka för allt fantastiskt jag fick på min födelsedag. Tack fina mamma & pappa för ert otroliga bidrag som kom väl til...

March 3, 2017

Alltså JISSES sicken vecka detta varit. Vi har köpt lägenhet! Och inte nog med det. Vi har lagt ut huset för försäljning, vilket betyder: storstädning, sortering (skämtar inte när jag säger att vi slängt 22 kubik av grejer) och styling, haft barnvecka, gått på konsert...

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg
Sök efter taggar
Malou Winters blogg
Arkiv
Please reload

Malou Winter