Följ oss

April 24, 2018

Jisses vilken vecka jag har framför mig. Det är så mycket mingel och events som händer denna vecka att jag fått säga nej till några för att de krockar. Allt är business-relaterat och här ska det kastas visitkort kan jag säga.

IDAG:

Först jobb, träning och det där som all...

April 23, 2018

Godmorgon! Då vare måndag igen. Vilken mysig helg jag haft. Tänkte att vi skulle ta en titt på hur min fredag såg ut.

Om ni har ett bra minne så kommer ni kanske ihåg att jag & Frida jobbade för Clarion förra sommaren och fotade deras Pride-fest. För att vi kunde hoppa...

April 17, 2018

Helgen spenderades i skåne. Jag har nämligen blivit faster, igen! Kan ni tänka er att jag är faster till hela fyra stycken? C-c-c-crazy. Anyways. Denna gången var det lilla Hjalmars tur att träffa faster Malou från Stockholm och det såg ut såhär.

Can you say adorable? D...

April 13, 2018

Igår hade jag & Frida vunnit platser till invigningen av nya Pinchos i stan på Norrlandsgatan. Kameran fick följa med! OBS, förlåt för extremt dåligt fotoljus. Fanns inte enda fönster (ni vet ju att jag älskar befintligt ljus) så här var de ISO som gällde. Hoppas ni ha...

April 10, 2018

Tänkte ni kunde få följa med en vanlig vardag i mitt fantastiska liv, hehe. Börjar alltid dagen med en kopp kaffe ur denna gulliga mugg. Hur mycket älskar vi den? Vi ÄLSKAR DEN.

Efter en pissrunda med älskade Brooklyn så är det dags för att svara på mejl och planera upp...

April 8, 2018

Godmorgon. Eller ja, vetifan om man kan skriva det klockan 12.00 - men det är ju faktiskt söndag. Gud, jag är fortfarande mätt från igår. Tur att jag ska iväg och träna om två timmar, kommer behöva köra cardio 7.0 för att känna mig normal igen. 

Och på tal om igår. Jag...

April 4, 2018

Påsken försvann över en natt typ. En ny vecka med en måndag som en söndag, kommer inte ha koll på veckodagarna den här veckan kan jag säga. Vilken dag är det idag? Ingen aning, haha.

Påsken var mysig. Käkade middag på TAKO, jobbade både långfredagen och påskafton med en...

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg
Sök efter taggar
Malou Winters blogg
Arkiv
Please reload

Malou Winter