TACK 2016!

För att kicka igång 2017 med inte bara ett nytt år så kickar jag också igång de här: MIN NYA BLOGG (igen!). ÄNTLIGEN har jag fått igång min blogg på min egna hemsida och det känns ju för jävla fint alltså.

Men för att sätta igång med allt så tycker jag vi tittar tillbaka på det bästa året i mitt liv: 2016. Och här kommer årets höjdpunkter:

I början på året drog jag till LA med Sofie och stannade där i en månad. Det var en månad som jadu, var rätt sjuk om jag får säga det själv. Kändisfester i mansions ala MTV cribs style, massa nya bekantskaper, svingod mat, galna dagar, galna nätter, massa jobb, massa fotograferande och MASSA garv! Kom hem med ett sexpack på magen efter den resan.

Landade i Sverige och hann typ tvätta innan jag skulle iväg och resa igen. Denna gången hade vi vunnit en resa till Cypern och drog dit för att 1, sola sola sola 2, dricka pina coladas och sola sola sola 3, inte göra ett squat mer än så. Jag kom hem och var mer utvilad än någonsin.

Mitt i allt resande träffade jag den här fina, också kallad #futurehusband. Han bjöd ut mig på dejt och sedan dess har jag varit såld. Jag menar, hur många gånger har man fått en FET bukett utanför dörren med en lapp att en taxi hämtar upp en och du har ingen aning om vart du ska? Då jag fått noll procent romantik tidigare i mitt liv var detta GALET, trodde på riktigt att jag drömde i flera månader. Inte förens nu jag insett att DETTA ÄR MITT LIV.

Jag menar, vem går med på att ta såna här bilder???

Och såna här??? Bara för att vinna tävlingar. Sen att vi vann ett resepresentkort på 20 papp det är en annan historia hehehe. 2017 drar vi, vart får vi se!

Sen blev det SOMMAR!!!! Firade min älskade mamma nere i skåne som fyllde 70, myste på härringe slott, åkte ut med båten och åt laxsnittar, gick både på summerburst och the weekend, hade massa picnickar med fina vänner och NJÖT av att det äntligen var en fin sommar hemma.

Sen blev det höst och jag flyttade in med Michael i hans hus. Var på riktigt tvungen att nypa mig i armen varje gång jag vaknade för allt var så jävla vackert.

Jag klippte mig och älskade det.

Sen blev det oktober och vi drog till Paris och Disneyland där vi firade barnens födelsedag.

Och sen kom den bästa dagen i mitt liv. Vi blev med MOPS!!!! Hämtade ut lilla Brooklyn och han var precis lika fet (fet = fin) som jag hade drömt om. Har på riktigt velat ha mops HELA mitt liv och nu är han är.

En helg drog jag till Köpenhamn där vi dansade hela nätterna, upptäckte fina barer och restauranger och åt den här goda brunchen. JA det är mimosa.

En annan helg drog vi till den här sköna hyenan där vi kollade in hennes nya lägenhet i göteborg. Saknar henne VARJEDAG sen hon flyttade.

Annars har året bjudit på en massa fantastiska överraskningar. Är på riktigt så jävla glad över detta året och allt som hänt. Tack tack tack ni jag delar mitt liv med, ni är så himla fina. Nu drar vi igång 2017 och jag kunde nog inte vara mer PEPP PÅ LIVET OCH FRAMTIDEN! Avslutar med en liten snapy snap, typ såhär jag sett ut hela december:

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square