top of page

De bästa frukostarna 2016

Känner att 2016 bjöd på väldigt många trevliga frullar så varför inte tillägna ett helt inlägg till dess ära? Okejrå.

Börjar med denna drömmen som jag möttes av dagen efter jag kom hem från Cypern av Michael. En starkare äggröra med korv & tomat, kvarg med jordgubbar, müsli och mynta, avokado-mackor på protetinbröd, crossianter, melon, kaffe och MIMOSA. Jag säger som dom gör i SKAM: SERR?????

I Köpenhamn tripadvisade vi oss till detta brunchställe som bjöd på pannkakor, skyr och stekta ägg tillsammans med bellinis. Nomnomnom.

Efter en låååååång hike i Los Angeles var jag och Sofie sugna på en annan drömfrulle. Ett bärg av frukt med fatfree-yoghurt (såklart, det är ju LA) tillsammans med varsin sangria. Vem kan klaga på de?

En frukost på balkongen i min gamla lägenhet där jag bjöd på bananpannkakor med kvarg och varma bär. Såklart serverades allt med iskall mimosa.

Nu blev jag sjukt sugen på att äta frukost igen.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page