October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

No day for vacay

January 15, 2017

Nu när man är frilansare så finns de ju inga måndag-fredag tider, som tex idag: söndagmorgon, jag vaknade superutvilad efter 10 timmar sömn och kände mig extra kreativ. Och här sitter jag nu med en presentation till ett företag och styr upp veckans alla to-do's.

Bild från när jag och Frida satt och jobbade i Cypern och deras internet var det SLÖASTE i världshistorien.  Till sist kom Frida med en pina colada och efter sju (!!!) timmar fick vi iväg filmen vi hade laddat upp. Men solen, brännan och utsikten över en gigantisk pool gjorde ju allt lättare.

 

Nu ska jag fortsätta jobba, talk to you later.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square