top of page

No day for vacay

Nu när man är frilansare så finns de ju inga måndag-fredag tider, som tex idag: söndagmorgon, jag vaknade superutvilad efter 10 timmar sömn och kände mig extra kreativ. Och här sitter jag nu med en presentation till ett företag och styr upp veckans alla to-do's.

Bild från när jag och Frida satt och jobbade i Cypern och deras internet var det SLÖASTE i världshistorien. Till sist kom Frida med en pina colada och efter sju (!!!) timmar fick vi iväg filmen vi hade laddat upp. Men solen, brännan och utsikten över en gigantisk pool gjorde ju allt lättare.

Nu ska jag fortsätta jobba, talk to you later.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page