top of page

Två dygn i Milano

I fredags packade jag och Michael väskorna, sa hejdå till slasket och satte oss på flyget till Milano. Jag hade någon romantiserad bild av att vi skulle hamna mitt i våren, hehehe, men njaaaaaa. Det var typ lika kallt som här - MEN ingen snö i alla fall, så en liten win ändå. Här kommer några snapshots.

Hade google mapsat den här gallerian innan och tänkte att det var helt omöjligt att den såg ut som på bilderna, men jotack! Det gjorde den. Michael kollade in butikerna.

Iklädd rutig kjol och over high knee boots promenerade jag gatorna av Milano.

Såhär ser INTE gallerian ut i Stockholm.

Inte såhär heller.

Vi lunchade på ett typiskt italienskt ställe och jag beställde in gnocci.

Jag spanade på Michaels drömmiga mat lite längre bort.

Hejhej.

När man är i Italien får man ta pauser ofta och länge. Älskar det här med att man får in ett sånt här fat när man bara beställer dryck?

Och vi testade massa italiensk mat, bland annat detta: Michael har berättat för mig tvåtusen gånger va de heter men här sitter jag och har glömt det igen.

Denna pastan var de godaste jag käkat på ehh, LÄNGE! Igår spenderade vi hela dagen i en fet saluhall som hette Eataly. Vi placerade oss mitt i köket och såg kockarnas magi framför oss, sen beställde vi in vad vi tyckte såg godast ut.

Avslutar med denna lilla halvkonstiga bilden. Japp, vi hade en spegel vid ugnen. Vi hyrde en lägenhet på Airbnb med bland annat jacuzzi (kan inte fatta att jag glömde fota när jag drack mimosa där). Riktigt bra i alla fall!

Så det var den helgen, nu är jag redo för en ny vecka med massa spännande jobbgrejer! Heja heja.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page