top of page

Från mopsträff till dessertfotografering

Igår var det lördag och vi vaknade upp till ett slaskigt, grått Stockholm... IGEN. Längtar så sjukligt till våren alltså. Men men, inte deppa för det. Vi började dagen med ett långt pass på gymmet och sen hände de här.

MOPSTRÄFF!!! Ser ni? Ahhhhhhhhh!!!!

Varje tisdag och söndag är det mopsträff i Vasaparken - HUR FINT? Vi har väntat på att dra dit för Brooklyn var tvungen att bli 6 månader först. Det var hans första träff och han typ sprang från alla mopsar, hahaha. Förhoppningsvis blir han lite tuffare nästa gång och vågar leka och inte stå och gömma sig bakom mamma.

Efter mopsträffen gick vi till ett hundcafé, rättare sagt Mellqvist på St Eriksplan. SÅ najs där. Jag åt en hälsoboll och det var nog första gången jag tyckte att de smakade GOTT.

Brookie var heeeeeelt uppspelt efter mopsträffen och såg ut såhär på cafét, hahahaha. Alltså <3 <3 <3

Sen kom vi hem och jag skulle fotografera en dessert till Hungry Wines. Passade först på att ta en bild på vår nya spegel som jag ÄLSKAR.

Här har ni en preview. Pannacotta med granatäpple tillsammans med Hungry Wines dessertvin = lorda mig va gott! Kommer seriöst bjuda alla jag träffar på denna kombo (eller ja, jag kommer be Michael göra om denna dessert till alla jag träffar haha).

Och det var den lördagen!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page