October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Malou 3.0

February 23, 2017

Idag är dagen, idag blir jag 30 år. Men jag kallar egentligen mig själv för en uppgraderad version, 3.0, för det är ju faktiskt precis så det är. Än så länge fattar jag inte vad en 30 års kris innebär? Det är ju svinnajs att vara i en ålder som reflekterar en mentalt. När jag fyllde 20 så var jag en osäker tjej, jag fattade inte vilken stil jag hade, jobbade extra i en skobutik som jag hatade, undrade många gånger "vad det skulle bli av mig", bodde i en skitäcklig lägenhet ute i flempan och lagade alltid samma tomatpasta till middag. 

Men så är ju livet, man måste ju växa för för att kunna bli den man ska bli. Och faktumet är att jag har aldrig älskat mig själv så mycket som jag gör nu.

 

Firar mig själv med en bildbomb of me, myself and I.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square