October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Wow, vilken födelsedag!

March 7, 2017

Alltså har det redan gått två veckor sen jag fyllde 30? Tydligen. Sanslöst vad tiden går snabbt när man blir äldre, hehe.

 

Vill i alla fall passa på och tacka för allt fantastiskt jag fick på min födelsedag. Tack fina mamma & pappa för ert otroliga bidrag som kom väl till pass med flytt och allt, tack kära Michael för resan till New York (vi åker i vår!), tack fina Sofie för resan till Barcelona, tack underbara Natalie för resan till hemlig destination (spännande!), tack Frida & Rickard för presentkortet på Lagerhaus (här ska de köpas massa fint till flytten), tack alla ni åtta vänner som la in till ett fett presentkort på Missguided (shoppade upp det dagen efter, haha) och tack Emelie, Malin ink era pojkvänner för allt fint till badrummet. WOW, tack! Sen såklart tack till alla ni andra som köpte champagne, kommer kunna fira åter ut. 

 

Jag är verkligen lyckligt lottad att ha så OTROLIGT fin familj, pojkvän och vänner <3 <3 <3

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square