top of page

Wow, vilken födelsedag!


Alltså har det redan gått två veckor sen jag fyllde 30? Tydligen. Sanslöst vad tiden går snabbt när man blir äldre, hehe.

Vill i alla fall passa på och tacka för allt fantastiskt jag fick på min födelsedag. Tack fina mamma & pappa för ert otroliga bidrag som kom väl till pass med flytt och allt, tack kära Michael för resan till New York (vi åker i vår!), tack fina Sofie för resan till Barcelona, tack underbara Natalie för resan till hemlig destination (spännande!), tack Frida & Rickard för presentkortet på Lagerhaus (här ska de köpas massa fint till flytten), tack alla ni åtta vänner som la in till ett fett presentkort på Missguided (shoppade upp det dagen efter, haha) och tack Emelie, Malin ink era pojkvänner för allt fint till badrummet. WOW, tack! Sen såklart tack till alla ni andra som köpte champagne, kommer kunna fira åter ut.

Jag är verkligen lyckligt lottad att ha så OTROLIGT fin familj, pojkvän och vänner <3 <3 <3

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page