top of page

5 saker som känns himla fint just nu

Jag vet att det är slask och snö i omgångar fortfarande, men sanningen är att vädret inte rör mig i ryggen för fem sekunder. Just nu är ju livet jävla fint alltså. Här kommer varför.

5.

Jag vann en yogabook häromveckan, en YOGABOOK! Och vad är en yogabook kanske du undrar? Jadu, det är typ drömmen för alla kreativa själar därute. Det är blandning mellan en surfplatta och en dator som innehåller ett tangentbord (håll i hatten nu) OCH EN RITPLATTA! Dvs, du kan rita rakt in i datorn, göra egna loggos, illustrationer, ja ALLT. Läs mer om yogabooken här: http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/ipad-surfplatta/LEZA0V0058SE/lenovo-yoga-book-10-1-2-i-1-64-gb-wifi-guld?scid=EXT_SEM_GPLA&scid=%20Display95&gclid=CPqf3qi3xNICFUfgGQod2HINBQ&gclsrc=aw.ds

4.

Sofie flyttar tillbaka till Stockholm igen. JAAAAAAAAAA, vi kommer äntligen ÅTERFÖRENAS. Kan ju säga att mitt liv känns himla tomt sen hon flyttade i början på förra året, har saknat henne så otroligt mycket. Äntligen är hon tillbaka och det kommer bli bättre än någonsin.

3.

Som ni vet så är hon inte den enda som flyttar. Jag & Michael flyttar in till stan i vår superfräscha lägenhet vid gullmars. Bara tanken på att vi kommer inviga våren med denna fina lägenhet ger mig rysningar.

2.

Och jag behöver faktiskt inte vänta riktigt på våren heller, för i början på april åker jag & Frida tillsammans med Hungry Wines på vår första jobbresa till Ungern. Där ska vi filma, fotografera och göra content en hel weekend på en massa fina vindgårdar, bland annat i Tokaji.

1.

Livet i sig!!! Att det går så bra för mitt företag, att jag gör så konstiga/roliga saker hela tiden (se bild, haha, svar ja det var svinkallt men vad gör man inte för att vinna en resa till Tel Aviv?), att jag är omringad av så många som ger mig kärlek, att jag varje morgon vaknar upp med en tass i ansiktet av min älskade brooklyn, ja listan kan göras lång. Helt enkelt: det går bra nu.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page