October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Sneakers, jeans och Budapest innan helvetet bröt ut i Stockholm

April 9, 2017

En av många looks i Ungern, en timme innan terrorattacken i Stockholm. 

 

Kom hem till ett fullständigt kaos i min älskade huvudstad. Satt på planet och fick veta vad som hänt men hade ingen möjlighet att höra av mig till mina nära och kära. Enda infon var "de ligger döda människor på Drottninggatan", "det är en lastbil som mejat ner hela åhlens". Just då, när jag visste att jag både hade pojkvän, vänner och kollegor som skulle röra sig i det området vid den tiden så brast den fan fullständigt. Har ALDRIG varit så rädd. Fyfan för terror, verkligen FYFAN. Skakade så jävla mycket när jag äntligen fick fram mitt wifi och kunde börja höra av mig till folk. Michael skulle varit på AW precis vid centralen när dådet inträffade, med Brooklyn. Det var bara en JÄVLA tur att han inte tog den tidiga bussen. Tänker så otroligt mycket på alla dom som inte hade tur, utan var precis där på gatan när lastbilen körde i högsta sjukaste farten. På att de var en 11 åring som var bland de som dog, att hon bara skulle möta upp sin mamma. Helt jävla oskyldiga människor som shoppade. Tänker på att du ALDRIG kan ta livet som en självklarhet, för vi lever i en hemsk värld och allt kan förändras på bara 1 sekund.

 

<3 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square