top of page

Sneakers, jeans och Budapest innan helvetet bröt ut i Stockholm


En av många looks i Ungern, en timme innan terrorattacken i Stockholm.

Kom hem till ett fullständigt kaos i min älskade huvudstad. Satt på planet och fick veta vad som hänt men hade ingen möjlighet att höra av mig till mina nära och kära. Enda infon var "de ligger döda människor på Drottninggatan", "det är en lastbil som mejat ner hela åhlens". Just då, när jag visste att jag både hade pojkvän, vänner och kollegor som skulle röra sig i det området vid den tiden så brast den fan fullständigt. Har ALDRIG varit så rädd. Fyfan för terror, verkligen FYFAN. Skakade så jävla mycket när jag äntligen fick fram mitt wifi och kunde börja höra av mig till folk. Michael skulle varit på AW precis vid centralen när dådet inträffade, med Brooklyn. Det var bara en JÄVLA tur att han inte tog den tidiga bussen. Tänker så otroligt mycket på alla dom som inte hade tur, utan var precis där på gatan när lastbilen körde i högsta sjukaste farten. På att de var en 11 åring som var bland de som dog, att hon bara skulle möta upp sin mamma. Helt jävla oskyldiga människor som shoppade. Tänker på att du ALDRIG kan ta livet som en självklarhet, för vi lever i en hemsk värld och allt kan förändras på bara 1 sekund.

<3

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page