top of page

Att vakna upp i Tokaji

I onsdags vaknade jag upp i en liten by mitt i Tokaji. Blommorna hade slått ut, lokalbefolkningen var ute och borrade på gatan nedanför och tillsammans med Frida och Lovisa skulle jag besöka en massa fina vingårdar.

Äntligen lite LJUS! Första gången man kan fota utan att använda reflexskärm på typ tvåhundra år (jaaaaa, jag har varit väldigt trött på mörkret hemma). Kickade iaf dagen med sneakers, kjol och min croppade silverjacka från Nasty Gal.

Vi var i Tokaji för att skapa content till Hungry Wines facebooksida som vi sköter. Vår första location var detta. Alltså, så jävla vackert???

Frida jobbade på, som ni ser. Vi fotade, filmade, intervjuade och bara tänkte: okej, detta är vårt jobb? Hashtag älska livet.

Och överallt var det blommor som hade slagit ut.

Nästa location var den här. Vid en bergmur stod vi där och drack vin från alla olika årgångar med druvor som fick hela munnen att njuta deluxe.

Efter "jobb" (kan man ens kalla det de när man får dricka supergott vin och fota allt som är vackert?) fortsatte våra dagar med att äta ungersk mat och dricka furmint som vinmakarna rekommenderade och hade tillverkat själva (!).

Och Lovisa lärde oss om olika druvor och vad man ska välja till den maten man beställt. Som sagt: inte bara en väldigt fin resa, men också såååå lärorik.

Tack Hungry Wines, tack Lovisa, tack Frida, tack mig själv och TACK LIVET!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page