October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Det är MYCKET nu!

May 9, 2017

Tjaaaaaaaaaa. 

 

Sitter här och jobbar i köket, utanför snöar det (alltså vad händer? kom igen maj!) och runt omkring mig finns det flyttkartonger, sopsäckar och skräp, haha. Herre vad jag längtar till min kontorshörna i nya lyan. Tre dagar kvar, tre dagar kvar. Loooord.

 

Annars är det otroligt mycket samtidigt nu. Inte nog med att det är en flytt denna veckan, vi har pitchat ideér till drygt 5 nya företag, jag ska in i möten med gamla samarbeten, jag ska iväg och jobba i andra städer, jag sitter och klipper film samtidigt som jag sitter i telefon om något annat. Jag är QUEEN B på att multitaska alltså. Men missuppfatta mig rätt, att starta eget är det bästa jag gjort!

 

Nej tyvärr bloggen, nu hinner jag inte skriva här mer. Vi hörs snart igen! Tata!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square