top of page

Det är MYCKET nu!


Tjaaaaaaaaaa.

Sitter här och jobbar i köket, utanför snöar det (alltså vad händer? kom igen maj!) och runt omkring mig finns det flyttkartonger, sopsäckar och skräp, haha. Herre vad jag längtar till min kontorshörna i nya lyan. Tre dagar kvar, tre dagar kvar. Loooord.

Annars är det otroligt mycket samtidigt nu. Inte nog med att det är en flytt denna veckan, vi har pitchat ideér till drygt 5 nya företag, jag ska in i möten med gamla samarbeten, jag ska iväg och jobba i andra städer, jag sitter och klipper film samtidigt som jag sitter i telefon om något annat. Jag är QUEEN B på att multitaska alltså. Men missuppfatta mig rätt, att starta eget är det bästa jag gjort!

Nej tyvärr bloggen, nu hinner jag inte skriva här mer. Vi hörs snart igen! Tata!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page