top of page

GODMORGON från vår FANTASTISKA lägenhet!

Alltså heeeeerrrreeeeeeeeguuuud vad vi slitit i helgen! Att packa ihop & flytta från ett hus är lite lättare sagt än gjort, men nu sitter jag här. Måndagmorgon på våra 100 kvm i Gullmars, känns nästan overkligt. Michael har börjat med altanen och det blir verkligen såå drömmigt där ute. Nu är det sofforna som vi måste vänta på några veckor, sen är allt klart. Här kommer två bilder jag tog på altanen igår (produktplaceringen beror på att man kan vinna en resa till Italien, hehe).

Idag ska vi jobba från altanen och ta massa fantastiska bilder till alla våra samarbeten! Så bättre uppdatering ikväll eller imorgonbitti!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page