top of page

Ännu en morgon


Hint hint, produktbild för Mr Shoebox (med min egomugg, såklart)!

Vår altan är verkligen som en fotostudio, det är open shade så det bara skriker om det. Blir så glad av ljuset, ser nästan ut som jag använt reflexskärm på muggen men det är bara de befintliga ljuset :)

Usch, vaknade upp imorse till ännu ett terrordåd. Och på en Ariana Grande konsert som nästan bara har barn och tonåringar som sin publik, så jävla hemskt. Just nu känns de som hela världen är i kaos alltså, att man inte ens kan vara säker på en konsert FÖR BARN. Hur vidrigt är inte det?

Nej USCH alltså.

Min vecka är blandad med massa jobb och möten, stand up och middagar. Nu ska jag fortsätta redigera bilder på en styrelse, hörs sen.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page