January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

That unconditional love

June 20, 2017

Brooklyn <3 mig

 

Gud vad jag älskar denna lilla tjocka sötnos. Spelar ingen roll om han väcker mig 6 på morgonen och vill upp i sängen, eller om han springer och psykar i cirklar runt mina ben för att han vill ha uppmärksamhet. Unconditional love, helt klart.

 

Idag är det tisdag! Igår strålade solen så pass mycket att jag fick årets bästa bränna hittills. Dejvid kommer på besök runt lunch och vi ska sätta oss ner och jobba på vår altan. Den är btw helt klar nu (jag som trodde den var klar innan, haha). En dag förra veckan kom jag hem från jobbet och Michael överraskade mig med solstolar i bambu, nya mattor, lampor, ja allt. Nu ser det verkligen galet fint ut härute! 

 

Är det någon som förstår att det redan är midsommar på fredag? Jag fattar EJ. Blir en vända till landet där alldeles för mycket mat väntar, hehe. Tur att jag ska till gymmet nu! Adios!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square