top of page

That unconditional love


Brooklyn <3 mig

Gud vad jag älskar denna lilla tjocka sötnos. Spelar ingen roll om han väcker mig 6 på morgonen och vill upp i sängen, eller om han springer och psykar i cirklar runt mina ben för att han vill ha uppmärksamhet. Unconditional love, helt klart.

Idag är det tisdag! Igår strålade solen så pass mycket att jag fick årets bästa bränna hittills. Dejvid kommer på besök runt lunch och vi ska sätta oss ner och jobba på vår altan. Den är btw helt klar nu (jag som trodde den var klar innan, haha). En dag förra veckan kom jag hem från jobbet och Michael överraskade mig med solstolar i bambu, nya mattor, lampor, ja allt. Nu ser det verkligen galet fint ut härute!

Är det någon som förstår att det redan är midsommar på fredag? Jag fattar EJ. Blir en vända till landet där alldeles för mycket mat väntar, hehe. Tur att jag ska till gymmet nu! Adios!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page