top of page

Midsommar 2017 i 16 bilder

I fredags var midsommar igen och alla gamla planer krossades av vattkoppor. Lång historia kort: vi fick tänka om då landet inte längre var ett alternativ och såhär såg dagen ut.

Först sprang jag iväg och tränade på morgonen och kom hem till utsikten av det här <3

Känns som han borde starta en blogg om herrmode eller?

Sen mötte vi upp denna fina pingla.

Och hennes soon to be husband.

När vi ändå är inne i modeflödet så klickade jag en liten detaljbild också.

Vi drog alltså hit, till Mosebacke, som hade midsommarfirande i stan tillsammans med Miss Inga. En mycket udda upplevelse då de dansade runt stången till "små groderna" tills det helt plötsligt mixades in Missy Elliot, haha.

I augusti ska jag vara brudtärna och fotograf till dessa, tror det kommer gå rätt bra eller?

Anyways, dags för käk!

De serverade en klassisk midsommarmeny, men jag valde den vegetariska. Är rätt trött på kött just nu och sen tycker jag inte ens om sill, så veggie all the way.

Nomnomnom.

NOM.

Vad är midsommar utan en fläder-snaps?

Och lite öl?

Efter lunchen tog vi varsin drink och kollade utsikten.

Jag var nöjd as you can see.

Och efter det drog vi hem och käkade pizza, haha. Vilket gjorde så att alla mådde skitbra i lördags och jag kunde träna, win win.

Idag är det måndag igen. Regnet pissar ner här och jag är galet trött. Men denna veckan är det mycket jobb, ska till Göteborg över onsdagen och filma en vinnare, sen direkt ner till Skåne där Sofie väntar på mig i Ystad. Har aldrig varit i Ystad under sommaren, ska tydligen vara drömmigt. Med andra ord: no time for sleep, nu ska jag redigera om en check i indesign och sätta på peppmusik.

Toddeelooo.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page