October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Redan v. 35

August 28, 2017

Kan inte förstå att augusti börjar närma sig sitt slut. Att det snart kommer vara mörkt när man vaknar, jobbar och somnar. Gudars, jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. Jag måste boka in så mycket resor så brännan aldrig försvinner och tristessen av total uttråkning inte gör sig påmind.

 

Vilken tur att jag & Sofie drar till Nice på onsdag. Snälla nån vad vi kommer bo i den där poolen, ta på oss fantastiska klänningar och gå långa promenader i 30 graders värme, stanna till på fantastiska cava-hak och bara: HEJHEJ LIVET! Lovar att jag ska ta igen den tid jag inte bloggat den sista månaden med sjutusen franska bilder. Saken är den att min sommar verkligen varit underbar. Solen har skinit varje dag här i storstan, så från måndag till söndag har det hänt grejer. Det har varit takterasser, landställen, middagar, bröllop, altanhäng, balkonghäng, parkhäng, ja allt häng som går att få. Kommer alltid tänka tillbaka på sommaren 2017 som en utav de bästa och då har jag inte ens haft semester än.

 

I höst & vinter då? Jo, här ska det resas! 

Miami, Atlanta, London, Singapore och LA är bara några av det destinationer som planeras. 

 

Nej, nu är kaffet slut och träningskläderna är på. Dags för gymmet och sen drar vi igång denna dagen! Har precis fått ett nytt frilansjobb med Frida, vi ska hålla i en kurs. Nu ska vi bara skriva en offert, hehehehe. KUL! Seee yaaaaa.

 

 Jag på dejt med mitt egna företag ;) 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square