October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

There is nothing like some fleere dresses and rosé cold as your boyfriends heart

August 29, 2017

Igår var KUL! Min nya beställning från Missguided landade i brevlådan (se bild, hejhej!), jag & Frida köttade på med både tävlingar och jobb, efter det tog vi en liten snabb AW with a view (se bild igen!) och sen slutade dagen med vernissage. Fridas moster jobbar som fotograf och reser runt hela världen med sin kamera, där snackar vi GOALS alltså. Jag blev så sjukt inspirerad. 

 

Anyways. Imorgonbitti, tidigt som f*n åker jag & Frida till la France. Står här och psykpackar samtidigt som jag bloggar. Prioriteringar alltså.

 

Nu ska jag slänga på mig träningskläder och dra till gymmet! Adios!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square