top of page

There is nothing like some fleere dresses and rosé cold as your boyfriends heart


Igår var KUL! Min nya beställning från Missguided landade i brevlådan (se bild, hejhej!), jag & Frida köttade på med både tävlingar och jobb, efter det tog vi en liten snabb AW with a view (se bild igen!) och sen slutade dagen med vernissage. Fridas moster jobbar som fotograf och reser runt hela världen med sin kamera, där snackar vi GOALS alltså. Jag blev så sjukt inspirerad.

Anyways. Imorgonbitti, tidigt som f*n åker jag & Frida till la France. Står här och psykpackar samtidigt som jag bloggar. Prioriteringar alltså.

Nu ska jag slänga på mig träningskläder och dra till gymmet! Adios!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page