v. 36


... och det är redan ONSDAG. Här låg jag och sträckte mig för bara några dagar sen. Nu huttrar jag med en tjocktröja på mig hemma i Stockholm igen.

Hösten drar alltid med sig blandade känslor. Pepp för att man aldrig vet vilka möjligheter man står inför och sen bara allmänt depp för att man vet att mörkret tar över med hela sin närvaro. Men kaffet smakar alltid bättre på hösten. Det gör teet också. Och alla tusen serier på netflix känns roligare. Och det är gött att ha lårhöga stövlar igen. Och kunna klä sig med feta tröjor till en petit liten kjol (jag försöker se fördelarna här).

Något som är kul är iaf allt jobb och alla resor som väntar. Drar iväg nästa vecka igen på hemlig destination som jag fick från Natalie i 30 års present. Har verkligen ingen aning om vart vi ska. Michael ska iväg på andra äventyr i helgen, närmare bestämt till Champagne nere i Frankrike. Det blir Malou & Brooklyn tid med andra ord. Just nu ligger han här på mitt ben och snoozar (skoja, han snarkar).

Nu är det gymkläder på! Höööööörs.

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square