v. 37


Mitt liv just nu. Min hatt och mitt pass!

Det är vecka 37 och på fredag drar jag utomlands igen. Natalie råkade försäga sig i fredags vart vi ska och det är (trumvirvel) POLEN! Vart i Polen vet jag dock inte. Jag gissar på Warsawa men vi får se...

Förutom det är det faktiskt en rätt lugn vecka, HAHA SKOJA. Har sjukt mycket jobb som vanligt. Ska förbereda ett event till veckan efter, uppdatera fyra olika företags sociala medier, ringa vinnare och vara allmänt game på mejlen. Jag borde få ett pris i hur mycket jag uppdaterat min mejlinkorg, skulle nog gissa på minst 20 ggr i timmen.

Helgen var allt ifrån lugn, vilket nästan är ett skämt för jag skulle egentligen inte gjort något. Men sen blev det hip hop dans, middag ute i Tyresö och en fantastisk Sofie som låg på golvet här hemma med Brooklyn över sig. Nej, nu måste jag fortsätta jobba. Ha en FANTASTISK måndag du som läser detta.

Xoxo/Malou

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square