October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

v. 37

September 11, 2017

Mitt liv just nu. Min hatt och mitt pass!

 

Det är vecka 37 och på fredag drar jag utomlands igen. Natalie råkade försäga sig i fredags vart vi ska och det är (trumvirvel) POLEN! Vart i Polen vet jag dock inte. Jag gissar på Warsawa men vi får se...

 

Förutom det är det faktiskt en rätt lugn vecka, HAHA SKOJA. Har sjukt mycket jobb som vanligt. Ska förbereda ett event till veckan efter, uppdatera fyra olika företags sociala medier, ringa vinnare och vara allmänt game på mejlen. Jag borde få ett pris i hur mycket jag uppdaterat min mejlinkorg, skulle nog gissa på minst 20 ggr i timmen.

 

Helgen var allt ifrån lugn, vilket nästan är ett skämt för jag skulle egentligen inte gjort något. Men sen blev det hip hop dans, middag ute i Tyresö och en fantastisk Sofie som låg på golvet här hemma med Brooklyn över sig. Nej, nu måste jag fortsätta jobba. Ha en FANTASTISK måndag du som läser detta.

 

Xoxo/Malou

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square