top of page

Poznan med Natalie


I fredags träffade jag upp Natalie och vi satte oss på flygbussen påväg till Skavsta. Jag visste att vi skulle till Polen, men inte vart i Polen. När vi hade kommit halvvägs tog Natalie fram sin telefon och visade: POZNAN. Jag svarade, what? Vad är det? Haha. Tydligen en rätt stor stad mitt i centrala Polen. PEPP!

Lite causal posing när vi hade landat.

Och såhär ser Poznan ut. Fullt med vackra byggnader i olika färger.

Kullerstenens stad alltså. Kan inte fatta att jag kom hem oskadd. Högklackat på dessa stenar = hjälp. Natalie var ju smart och gick i sneakers iaf haha.

Gamla stan, ja, även om man bara ser mig men ändå?

Under helgen stannade vi till och åt massa gott! Bland annat denna polska soppa som serveras i ett bröd. Tydligen någon supervanlig maträtt i Polen. SÅ god.

Vi satte oss på mysiga uteserveringar och drack öl för 10 spänn.

Och drack massor av kaffe.

Detaljbild, check. Hehe.

Hur snygg? SNYGG.

Jag kom på att när jag väl kom hem inte tog ett enda foto på hotellet, superkonstigt, jag vet. Vi bodde på ett fem stjärnigt hotell med spa och fete-pool. Vi badade, bastade, solade (!!!) och gymmade. Men bilden ovan har inte något med det och göra, det visar bara hur fint det är i Poznan :)

Hela hotellet var iaf ett stort resort som var som en liten stad. Och allt var så sjukt renoverat och kändes inte speciellt polskt, haha. Här har ni en liten bild på hur det såg ut bakom mig.

Och det var det. Poznan tog första platsen på listan över vilka städer jag gillar bäst i Polen alltså.

Tusentack för en fantastisk födelsedagspresent Natalie! ÄLSKAR DIG.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page