top of page

Är det dag eller natt?


Brookie är helt enkelt bäst <3

Det är lördag. Igår var det så mörkt i Stockholm så när väl klockan ringde på morgonen trodde jag det var mitt i natten. Det blev aldrig ljusare, precis som hösten tågade in under 24 timmar och bara bestämde att nu är det slut på 16 grader, bara ben och jeansjacka. Samma sak hände imorse. Läste att den 22 september klassas det som höst på riktigt, jag är INTE redo alltså.

Idag hade jag tänkt slänga på mig en röd klänning, ta mig till NK och spendera upp ett presentkort, äta skaldjur på en mysig resturang och skåla i cava för att det känns som karriären verkligen tagit fart detta året. Men detta vädret gör så jag vill krypa in under en filt och dricka glögg, även om det är tre månader för tidigt. Tänker att om jag gymmar länge utan stress kommer endorfinerna kicka igång kroppen så den automatiskt blir pepp. Vi får väl se.

Brooklyn ligger nedanför mina fötter och tuggar på ett ben iaf. Bara det är mys. Nu ska jag trycka in kaffe nummer två och välkomna lördagen, oavsett hur kall den må bli.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page