top of page

Budo&Fitness, regnbågssmoothie och höst 2.0


Hej, såhär såg jag ut för exakt en vecka sedan då det var 15 grader varmt ute och man kunde gå utan jacka.

Tillsammans med alla höstiga löv så är det UNDERBART när hösten är som höst borde vara. Breezy, not chilly. Iaf. Förra veckan var rolig, för att:

Jag gjorde bland annat denna lilla goding. En regnbågssmoothie! Tänker att jag ska lägga upp filmen på mitt youtube-konto så ni kan få se hur man gör.

Jag frilansade för Budo Fitness tillsammans med Frida hela veckan, vi tog över deras instagram-konto. Fotade bland annat Noccos godaste smak, vattenmelon.

Och dessa bars, som också är så jävla goda.

Förutom det styrde jag ett bilevent som jag också filmade, jobbade för alla andra sociala medier, hängde med Michael och barnen, tog ett glas fredagsvin med Sofie och hade en sjukt lugn och mysig helg.

Nu ska jag fortsätta klippa film och ikväll blir det dans med Natalie. Vi har börjat dansa måndagar och VARFÖR HAR JAG INTE BÖRJAT GÖRA DET IGEN TIDIGARE??? Från att gå till att dansa 3-4 ggr i veckan till 0. Fy mig! Men nu är jag tillbaka :)

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page