top of page

New York, vi ses om en månad!

New York är bokat och plötsligt så bryr jag mig inte om att det blir mörkare ute för varje dag. Här ska det strosas på Manhattan (läs: tvinga Michael fota mig precis överallt), åka upp på alla tusen tak och dricka cocktails, besöka Brooklyn och köpa vinyler samt dricka svinmycket Brooklyn lager, äta på roliga restauranger följt av hemliga barer där du måste knäcka en kod för att komma in. Som sagt: jag är så jävla redo för THE BIG APPLE!

Vill typ fira denna fantastiska vinst varjedag men det går ju inte. Tänker tillbaka på bubbel i Clarions takpool i somras istället :) :) :)

Nej, nu ska jag hugga tag i dagens jobb! See yaaaa!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page