top of page

Restauranggalan 2017

Igår var det måndag men det kändes som lördag. Jag & Frida hade fått jobb på restauranggalan, vi skulle sköta deras sociala medier live under kvällen. Och såhär såg det ut!

Kvällen började med fördrink! Det serverades drinkar från OP Andersson och dom smakade SÅÅÅHÄÄÄÄR gott.

Till drinken snacksade gästerna på ovan.

Efter fördrinken drog galans första akt igång. Men både jag & Frida var heeeelt upptagna av våra telefoner då vi skulle posta alla vinnare med bild och text både på facebook och instagram, därav ingen bild från kameran. Men efter första akten var det vätskepaus i form av ESTRELLA!

Efter det var det dags för alla sätta sig vid borden för akt 2 skulle börja. Det var galet peppig stämning.

Och nu över till den fantastiska maten som serverades. Förrätt: saltad fjällröding från Lappland med rödingrom, inlagda krusbär, kallrökt syrad grädde, fänkål och krispig sockertång. Alltså hejhej???

Huvudrätt: gris från Lövsta, saltbakad kålrot, kålrotskräm med plockat lägg, grov senap samt varm pressylta smaksatt med kryddost samt kålrot från Höganäs.

Och efterrätten: discovery-äpple med ingefärskaka, ängsyragranite, must och tonkabönmousse! Alltså, det var så galet gott att mina smaklökar hoppade ur led alltså.

Efter middagen var alla gäster en aning glada. Våra bordskompisar som vi lärde känna under kvällen gick med på typ allt vi ville göra på sociala medier, haha. Bland annat denna fantastiska GIF.

Tack restauranggalan för ett superroligt jobb och en sjuk fest!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page