January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Öl med främlingar och hundevent med bubbel

October 23, 2017

Det är redan vecka 43 och helt plötsligt är vi snart inne i november. Alltså NOVEMBER? Är inte det helt sjukt. 

 

På tal om nada och framförallt inte november så hade jag en fantastisk helg. I fredags drack jag öl med Michael, Frida & Rickard och i lördags strosade jag, Michael & Brooklyn runt söder heeeeela dagen. Jag köpte en mössa, Michael visade mig söders söder och Brooklyn fick nya ben som smakade honung. På kvällen drog vi till Bagpipers där vi spelade biljard med främlingar och pratade om allt och inget tills klockan blev svinsent. Igår så drog jag & Frida till ett hundevent, det måste vara det bästa på hela helgen. Bubbel och HUNDAR, ni hör ju den fantastiska kombinationen. Det var Hundpodden som sände live och det handlade om unghundar, dvs = brooookiee brook brook. Jag lärde mig massa och insåg att även om Brooklyn var min första hund så gjorde jag många rätt när han var liten som jag inte visste om. Älskade Brook.

 

Nu ska jag ta tag i veckans alla to dos. Mycket jobb och mycket roliga jobb! Och en massa evenemang, yäääääs. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square