top of page

Öl med främlingar och hundevent med bubbel

Det är redan vecka 43 och helt plötsligt är vi snart inne i november. Alltså NOVEMBER? Är inte det helt sjukt.

På tal om nada och framförallt inte november så hade jag en fantastisk helg. I fredags drack jag öl med Michael, Frida & Rickard och i lördags strosade jag, Michael & Brooklyn runt söder heeeeela dagen. Jag köpte en mössa, Michael visade mig söders söder och Brooklyn fick nya ben som smakade honung. På kvällen drog vi till Bagpipers där vi spelade biljard med främlingar och pratade om allt och inget tills klockan blev svinsent. Igår så drog jag & Frida till ett hundevent, det måste vara det bästa på hela helgen. Bubbel och HUNDAR, ni hör ju den fantastiska kombinationen. Det var Hundpodden som sände live och det handlade om unghundar, dvs = brooookiee brook brook. Jag lärde mig massa och insåg att även om Brooklyn var min första hund så gjorde jag många rätt när han var liten som jag inte visste om. Älskade Brook.

Nu ska jag ta tag i veckans alla to dos. Mycket jobb och mycket roliga jobb! Och en massa evenemang, yäääääs.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page