top of page

24 timmar regn

Idag väntar en KUL dag. Jag & Frida ska iväg och fota Helmers Lilla Kök som idag börjar säljas i butik (heja heja heja), efter det blir det jobb hemifrån med bland annat FN och ikväll ska jag på event i en fotostudio.

Igår regnade det i 24 timmar konstant. Och då menar jag inte att det duggregnade, NEJ. Det PISSregnade i 24 h. Brooklyn hatade att gå ut, han sprang till första stolpe och kissade och sen rusade han in igen. Kändes som hela Stockholm hade ett dunkel över sig med regn, blåst, kyla och MÖRKER.

Men men, skit i det nu. Jag har sovit 11 timmar, har en mops i min famn, kaffet smakar svingott och nu ska jag iväg och gymma. Tjaarå.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page