October 6, 2020

January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

24 timmar regn

October 26, 2017

Idag väntar en KUL dag. Jag & Frida ska iväg och fota Helmers Lilla Kök som idag börjar säljas i butik (heja heja heja), efter det blir det jobb hemifrån med bland annat FN och ikväll ska jag på event i en fotostudio. 

 

Igår regnade det i 24 timmar konstant. Och då menar jag inte att det duggregnade, NEJ. Det PISSregnade i 24 h. Brooklyn hatade att gå ut, han sprang till första stolpe och kissade och sen rusade han in igen. Kändes som hela Stockholm hade ett dunkel över sig med regn, blåst, kyla och MÖRKER. 

 

Men men, skit i det nu. Jag har sovit 11 timmar, har en mops i min famn, kaffet smakar svingott och nu ska jag iväg och gymma. Tjaarå.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square