top of page

Netflix and halloween

Förra helgen styrde jag & Sofie halloweenfest för ja, vi älskar att klä ut oss? Fattar inte att jag bara kunde skita i denna högtid förra året för den är ju BÄST. Temat var iaf Netflix, dvs man var tvungen att dyka upp som en karaktär från en serie eller en film som finns på Netflix. Finns ju dock typ allt där så borde inte vara några problem. Såhär såg det ut:

Jag var Lady Gaga från American Horror Story! Tyckte jag nailade det ganska bra. Såhär såg btw scenen ut jag försökte efterlikna: http://americanhorrorstory.wikia.com/wiki/File:1441287467-hbz-lady-gaga-index.jpg

Sofie var Eleven från Stranger Things. Så jävla bra!

Frida & Rikard var två karaktärer från Orange Is The New Black, alltså HAHA, så JÄVLA klockrent. Marion och sin kille skulle på en annan halloweenfest så dom hade inte netflix-temat, men alltså: jag dör så bra utklädnad? Helt sinnessjukt.

Adde var ett netflixkonto! HAHAHA.

Michael var Dracula. Tyckte han passade Lady Gaga rätt bra.

Sa ju att vi passade ganska bra ;)

Matthias var ett svinräligt creep, hjälp!

Och här har vi vinnaren för bästa outfit för kvällen: Freddie som den läskigaste nunnan i The Conjuring (så SJUKT otäck).

Tog mig typ 50 år att få till relativt blonda ögonbryn. Inte för att dom blev helt blonda men ändå... Annars tycker så hade jag så sjukt mycket smink för att försöka få gagas ansiktsdrag. Till sist så: ja, det funkade fan!

Alltså kolla DETALJERNA.

Hahahaha. Brooklyn psykade som vanligt. Brook skulle haft på sin bi-outfit men jadu, han tyckte INTE om att ha på sig den.

Puss & tack för en fantastisk kväll alla ni som kom. Det gör vi om nästa år FOH SHO.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page