top of page

2,5 mil promenad och mexikansk i Brooklyn


För 10 dagar sedan promenerade jag & Michael 2,5 mil, från Midtown Manhattan till Brooklyn över Williamsburgs bridge. En liten lätt prommis på 5 (!!!) timmar. Innan vi gick på bron var jag så galet kissignödig men jag tänkte, hur lång tid kan det vara kvar tills vi är framme egentligen? Det borde jag inte tänkt, de var 2 timmar promenad till haha.

ÄNTLIGEN hamnade vi i Brooklyn, halle-frickin-lulja! Och på tal om religon, när vi gick igenom hela Williamsburg hamnade vi mitt i ett ortodox samhälle och det var verkligen otäckt alltså. Alla män såg exakt likadana ut (höga hattar, svartklädda, polisonger i form av lockat hår??) och INGEN kollade mig i ögonen. Läste på om detta fenomen när vi väl fick wifi och usch och fy för dålig kvinnosyn.

Brooklyn var så fint! Ljuset var helt magiskt och det var julpynt exakt överallt.

Vi var så galet hungriga och när vi såg en mexikansk resturang så sprang vi bokstavligt talat in. HEJ VI VILL HA ALLT, skrek vi. Eller ja nästan. Michael tog en tre rätters och jag åt av hans mat såklart. Nachos med den starkaste guacan jag testat för rätt nummer 1.

Självklart blev det margaritas!

Rätt nummer två, fish-tacos och med räkor. NOM.

Och rätt nummer tre var två andra tacos som innehöll och biff och massa grönsaker och såååås.

Michael var snygg och blev mätt.

Efter maten fortsatte vi gå, dags för lite hood-shopping. Passerade mycket gatukonst och tyckte dessa ögon var så fina.

Och efter en LÅÅÅÅNG dag satte vi hos här och pratade med locals som tyckte att svenska skådisar var bättre än amerikanska. Vet ej om jag kan hålla med men fin komplimang.

Och det var den dagen. Brooklyn var lätt min favorit-stadsdel och nästa gång jag åker till NY ska jag lätt bo där istället!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page