top of page

Central Park, baby!

Vi backar en månad bak i tiden när jag & Michael befann oss i New York.

Får man ens åka till New York utan att besöka Central Park? Tvivlar på det. Vi gick dit näst sista dagen och som alla andra dagar trodde vi inte att det skulle bli SÅ mycket promenad. Dagen till ära hade jag 12 cm klack... När vi väl kom hem på kvällen så låg stegräknaren på 1,75 mil, hahaha. Mina fötter var DÖDA. Men men, nog om mina fotproblem. Såhär såg det ut i Central Park.

Bunday funday, riight? Aka dålig hårdag måste sätta upp det pronto.

Michael hade en betydligt bättre hårdag.

Men här kommer den med den bästa hårdagen av oss alla <3

Tog tyvärr inte så många fler bilder för fötterna dödade mig till slut. Men så mys!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page