top of page

Årsresumé 2017

2017 var en livsförändring som drog med sig väldigt många nya, nervösa, roliga, skakande, konstiga och fantastiska grejer. Såhär såg det ut!

JANUARI

Jag & Michael drog till Milano på en weekend (min julklapp till Michael fyi). Vi gjorde såklart allt italienskt man kan göra: käkade pasta som det vore sista dagen i ens liv, shoppade, drack massa vin och gick på matmarknader.

Jag blev frilansare på 100 % och kombispels kontor byttes ut till mitt egna köksbord. Där drack jag espresso varje dag och efter bara fem dagar (!!!) hade jag & Frida signat med två nya företag. Blir så glad när jag tänker på det.

FEBRUARI

Jag fyllde 30. Haha, kan fortfarande INTE tro det. Jag skyller på att jag blir leggad för att köpa energidryck osv. Anyways. Firande först med brunch på Mr French med en massa härliga vänner.

Jag & Frida drack bellini och åt kishe (stavning, frågetecken) en morgon på Wienercafeét samtidigt som vi jobbade åt Mr Shoebox. I samma veva bestämde sig jag och Michael att vi skulle köpa lägenhet tillsammans, kommer ihåg det så väl för efter jag hade tagit denna bilden ringde telefonen och det var från en lägenhet vi hade budat på. Just då var vi enda budet och vi trodde verkligen att den lägenheten skulle bli vår. Tur så blev det inte så, det var en annan som budade över och nu i efterhand, THANK YOU LORD. Den lägenheten var verkligen inte den som var menad för oss...

Samma månad började jag & Frida jobba för Hungry Wines. Granatäpple-pannacotta och dessertvin, någon?

MARS

VI BLEV MED LÄGENHET!!!! Fortfarande ett av dom finaste minnena från 2017. Såhär såg köket ut på den tiden :)

Det var snö och jag ville så gärna till Tel Aviv, så blev det tyvärr inte.

Brooklyn var liiiite smalare mars 2017 hahaha.

APRIL

Jag drog till Ungern för Hungry Wines tillsammans med Frida och Lovisa. Förutom foto och film drack vi sååå mycket gott furmint, åt gulash och bilade ut till Tokaji.

Firade påsk i Stockholm och packade inför flytten.

MAJ

Snön försvann och som alla andra år stod man där utan jacka och undrade huuuur är det möjligt???

Och vi flyttade till Gullmars/Årsta! På den tiden såg altanen ut såhär. Det är väl 100 % mer växter nu? Haha.

Mina älskade familj hälsade på. Jag bjöd såklart på Hungry Wines på altanen.

Inredningen hemma började ta form.

Jag, Frida och Sofie sålde in ett jobb tillsammans! Faktiskt vårt första jobb alla tre. Sofie hade precis flyttat tillbaka från Göteborg och det var precis som back in the days, frukost, laptops och massa kaffe.

JUNI

Påtal om Sofie, tror vi firade i omgångar att Sofie äntligen var tillbaka. För det var FUCKING UNDERBART!

Juni = selma city spa = pool = bubbel = älska livet! Självklart så drog vi hit och andades in den svenska sommaren.

Det blev midsommar och den firade jag med snyggingarna ovan. Vi drog till Mosebacke, åt midsommar-tallrik och såg Miss Inga dansa runt midsommarstången till Missy Elliot. Mycket oklart men mycket kul.

JULI

Och nu var sommaren här på riktigt. Så galet att se denna bilden nu när det är iskallt ute. Men ja, här satt jag varjeeeeee dag. Om jag inte jobbade så hängde jag i solstolarna och bara NJÖT. Saknar grapefrukt-trädet :( Ok, saknar allt med denna bilden.

Vi hade många fantastiska kvällar på altanen. Här med bland annat Adde!

Och sen var det ju Natalies möhippa! FAN så kul det var. Hon fick låna mina kläder dagen till ära (minus slöjan då, hehe). Vilken dag det var alltså. Vi gick på twerkkurs, hade vinprovning, tävlade i frågesport på On Air, åt mexikanskt, twerkade mer, gjorde utmaningar and the rest is history.

AUGUSTI

Ännu en fantastisk dag på Selma City Spa! Jag & Frida fotade till Prides poolfest och såhär snyggt blev det.

Jag tillbringade några dagar på Muskö med barnen och Brooklyn såklart.

Och jag drog till Nice med Sofie! Fick det i 30 årspresent bland annat :) Blev väldigt mycket balkonghäng, bråk med poolgubben som var ett psyk, fotande nere vid havet, minglande med randoms och rojal mojitos.

Sen var det ju Natalies och Daniels bröllop! Jag var bröllopsfotograf, toastmaster och brudtärna. Det var ett fantastiskt bröllop, som ni kan se? ;)

Jag & Frida vann en resa till Singapore, vi ses där i mars 2018!

SEPTEMBER

September började med att Natalie drog mig till Poznan som överraskning. Också en 30 årspresent. Vi bodde på lyxhotell, åt polska delikatesser, gick på spa och hade det svinmysigt.

Altanen förvandlades till höst.

Jag & Frida började jobba för Budo Fitness och fotade bland annat bars.

Och jag vann en resa till New York av denna skapelse :)

OKTOBER

Dags för ett nytt jobb! Göra sociala medier för Restauranggalan. Hur kul? KUL! Älskar att fota mat.

Och det blev Halloween. Förra året firade jag inte och var måttligt bitter över det så nu fick det ju tamigF bli av. Tema var Netflix och alla nailade det 100 %.

NOVEMBER

Jag & Michael packade väskorna och drog till the big apple. Här slog vi rekord i att promenera, åt världens godaste krabba och shoppade i Brooklyn.

Och jag hann inte ens landa förens det var dags för London med en hyena. 48 timmar där vi hann med koreanskt, hip hop brunch, mulled wine och shopping.

DECEMBER

Insåg nyss att jag typ inte fotat något förutom jobb i december. Kanske för att december alltid är så sjukt stressigt. ALLTID. Men jag fick 100 rosor av min man och det hann jag såklart fotografera :)

Och det var det året. Tack 2017, du var fin och rolig och mysig och galen och grym osv. Nu är jag mer redo än någonsin på 2018, du ska bli FANTASTISK!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page