top of page

Min energi efter julen


Jag illustrerar själv hur jag mår med en liten gif :) :) :)

Men vilken TUR att jag är i skåne då? Här tar föräldrarna hand om mig 24/7, det är tyst och lugnt i hela huset, inget tjat, ingen stress och bara såååå skönt. Kommer inte ihåg senast jag hade två dagar utan måsten. Okej, har några måsten, men det går EJ att jämföra med det vanliga livet.

Anyways. Nu var julen typ över, igen. På lördag ska min pappa ha 70 årsfest och på söndag är det dags för nyår i Stockholm. Och sen är det helt plötsligt 2018.

Mitt första år som frilansare är över och jag har jobbat med över 12 olika företag, gjort grejer jag aldrig trodde jag kunde göra, skapat många nya kontakter och älskat att jag själv bestämmer om jag tar sovmorgon eller ej. Mitt mål 2018 är att jobba med dubbelt så många företag, framförallt fler internationella kunder (!), i och med också resa mer i jobbet och annat sånt där trevligt. Jag tror det kommer bli precis så för let's face it, det är ju JAG som bestämmer hur MITT liv ska se ut. Eller hur?

Nu ska jag sätta mig ner och göra en to-do-list, älskar listor. Puss och kram så hörs vi i en årsresumé imorgon :)

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page