top of page

Listan om 2017

Såklart måste man reflektera över det gångna året så här kommer den officiella listan för 2017.

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut? Jag startade eget företag (insåg nyss att jag gjort det tidigare men vetifan om det räknas, stor skillnad hehe), besökte New York, höll i kurser, jag köpte lägenhet, lärde mig laserskära och jag började använda jeans.

Vilka platser besökte du? Franska rivieran, Ungern, New York, London, Poznan och Milano.

Vad var din största framgång 2017?

Det måste vara mitt egna företag. Jag gick från att vara anställd till att våga säga upp mig, vilket inte bara ledde till mer pengar och erfarenhet utan framförallt till självförtroende. Att vara anställt passade aldrig mig när jag tänker efter. Dels för att man oftast bara jobbar åt en kund men framförallt för att jag inte kan välja vilka dagar jag är kreativ. Nu kan jag använda söndagarna till att skicka offerter och måndagarna till sovmorgon, det beror helt på hur jag känner mig :)

Bästa köpet? Min KAMERA SÅKLART! Framförallt mitt 50 mm 1,2 objektiv.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Brooklyn, Michael, min familj, alla mina fantastiska vänner osv osv osv.

Och ledsen? Absolut! Hela #metoo-rörelsen har både gjort mig stolt men samtidigt svinledsen. Vad man levt igenom och vad man tyckt varit "normalt" för det har alltid varit så. Alla berättelser man läser om nu är ju så sjuka och det här är något som man inte ens pratat om tidigare. Så stört. Men jag ser ljust på framtiden, tror #metoo är en revolution.

Årets låtar? https://open.spotify.com/track/75OIHhnQKXSaz1vpgFeo8g

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!

Favoritserie? Stranger Things säsong 2 såklart???

Bästa filmen? Måste ju säga IT, Bill Skarsgård var ju galet bra i den. Plus att jag gillade att den inte vara var så otäck utan rätt rolig. Plus för att vi såg den på en bio där man fick dricka ett glas rött vin till sina popcorn, hehe.

Bästa matupplevelsen? Men alltså THE BOIL I NEW YORK!!! Fyfaaaaan va gott det var. Man fick beställa in skaldjur som sedan skakades i en påse fylld med dressing och majs och allt gott man ville ha till. Michael pratade inte med mig på typ 1 h för han var helt fascinerad i munnen haha.

En mobilanteckning: 2017-10-07

Chips

Öl

Hahahaha.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag drog på brunch med alla mina polare på Mr French. På kvällen bjöd jag på bubbel och hemmagjord pizza i huset som jag och Michael bodde i då. Det var najs.

Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018? Mer resor till solen, åkte nästan bara till storstäder 2017 (ilandsproblem, va?). Det är dock rätt OK för att jag har redan två resor inbokade som är till solen :) Singapore i mars och Ibiza i juni.

Nyårslöfte? Äta betydligt mer veganskt! Försöka göra min tid mer effektiv. Träna mer styrka.

Högsta önskan just nu? Att jag vinner en tävling jag är med i!

Och det var det. Nu ska jag dricka upp kaffet, slänga iväg några mejl och dra till gymmet. Hej 2018, nu jävlar kör vi.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page