top of page

Söndag klockan halv 9

Nu har jag gjort det igen. Försvunnit från bloggen i en månad bara poff sådär. Sorry, har väl egentligen ingenting att skylla på än stress och stress :) Jag glömmer bort hur kul det är att blogga när jag inte gör det, det måste bli ändring på det. Och på torsdag åker jag till london, klart jag måste skriva och fota om det.

Vecka 6. Kanske den bästa veckan i mitt liv. Jag tror på riktigt det varit det. Januari var en kall, seg, mörk månad men februari började helt otroligt. Kan tyvärr inte skriva exakt varför den har varit så bra men kan ge några ledtrådar.

- sjukt mycket nya jobb varav vi jobbat stenhårt till Bonnier (fick btw veta igår att vi ska få nya uppdrag av dom nästa vecka, YÄJ!!!)

- ÄLSKAR vårt nya kontor, gett oss så många nya kontakter och det blir inte sämre av att det alltid är en rolig aw där på fredagar

- februari är ju ändå närmare våren än januari, så lite ljusare på kvällarna

Idag måste jag köpa ett nytt minneskort till kameran, mitt gamla har pajjat, därav inga foton på ett tag. Men här kommer några jag tog på vår fina lägenhet i januari.

Såhär fin var altanen innan det blev storm och vi stod där i 15 minus och plockade ner hela taket :'( Jaja. Tänk när det blir vår och solstolarna kommer plockas fram igen. Ahhhhh.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page