top of page

40 graders feber, födelsedag och mycket överraskningar

Godmorgon. Haha alltså, vilka veckor det har varit på sistone. Förra veckan låg jag däckad i influensan, hade så hög feber att jag inte ens kunde gå och kissa utan att hjärtat började slå i 200 km i timmen. I fredags fyllde jag år, febern hade försvunnit men jag var hes och slemmig och snorig och ja, allmänt täppt. Men det var ju faktiskt min födelsedag och helt plötsligt satt jag på SMAK, en michelin-restaurang som hade en avsmakningsmeny. Michael hade nämligen bokat i hela tre (!!!) veckor i förväg. Man valde en smak och så fick man in en rätt, så jävla mysigt. Jag valde allt från parmesan till curry och tryffel och det var så SJUKT gott. Tog tyvärr inga bilder men om ni har möjlighet, gå dit!

I lördags skulle jag bli firad av Sofie och Frida. Men inte visste jag att de hade styrt värsta överrasknings-middagen på The Art. Innan dess kom de hem till mig och visade en film som dom hade spelat in, som handlade om mig. HAHAHAHAHA alltså. Det var nog det fulaste, roligaste, bästa och så jävla ON POINT. Fårse om jag vågar lägga ut den.... hehehe. Anyways. Väl på The Art blev det bubbel och vänner i mängder. Vi dansade på Kasai hela natten lång och det var typ det. Bästa bästa helgen.

Idag vaknade jag dock upp med ögoninflammation på BÅDA ögonen. Haha, sitter och skrattar åt mig själv för jag blir verkligen aldrig frisk :) :) :)

Lite av alla fantastiska presenter, hörlurar från Beats, presentkort på en champagneprovning i april och magneter till kylen på mig själv.

Fick solrosor av Michael som btw är min favoritblomma all time.

Och ja, vi måste snacka mer om dessa fantastiska hörlurar som jag fick från Michael. Limited edition i guld/svart, BRUS-REDUCERADE (hallelulja!!!), sladdlösa och med den fetaste basen. SÅ najs med ett par hörlurar med kvalité.

Tack för en fantastisk helg helt enkelt. Nu ska jag droppa ögondroppar i ögonen, KUL VA?!?!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page