top of page

Från Singapore till Malaysia på sju dagar

HEJ!

Nu har det gått snart fyra dagar tills jag kom hem från värmen och det känns som en evighet. Hur kan denna vintern vara så råkall??? Förra året vid den här tiden gick jag runt i croppade toppar och tunn kappa. Nu släpar man runt på vinterjackan som det vore sista dagen i sitt liv. Nä, nu får faktiskt våren styra upp sig!

Okej. Sorry, ska inte snacka mer väder. Tycker vi blickar tillbaka på förra veckan istället som såg ut såhär :)

Semestern började redan i Moskva, där vi skulle mellanlanda. Man fattade nada vad alla sa men dom hade iaf fake budweiser. Den var god. Och rysk.

Efter en lång resa utan sömn hamnade vi tillsist i Singapore redan klockan 7 på morgonen. Tyvärr fick vi inte checka in förens 15. Paniken jag & Frida fick, vad tror ni? PANIK, VI BEHÖVER SÖMN. Så vi gick till närmsta sunkhotell där man kunde checka in per timme (ja, ni kan ju tänka er vad vissa använda dessa rum för)... Men vi fick varsin säng, sov i fem timmar och sen vaknade vi pigga och peppiga. Och hungriga. Det blev veggie-dumplings!

Tadaaaaaa, framme på hotellet som låg mitt i Little India. Dvs, vi hade typ hela poolen för oss själva varje dag. Det var nästan bara jag & Frida som badade, de indier som gav sig ner i plurret gjorde det med kläderna på. Mycket fascinerande att se ska ni veta.

Såhär kan en lunch se ut, haha. Mango och Tiger! Vi spenderade timmar vid poolen och sög in oss d-vitamin. På kvällarna gick vi till trevliga restauranger men då orkade jag aldrig släpa med kameran. Jag behöver verkligen investera i en liten systemkamera man kan stoppa i väskan, det får bli ett mål för 2018.

Efter tre dagar i Singapore var det dags att ta bilen över gränsen till Malaysia, aka Juhur Bahar (har säkert stavat fel, hehe). Där bodde vi på fem-stjärniga Hilton och hade tillgång till deras business lounge, varav denna bild är tagen från.

Takterass med utsikt, pool och iskallt vitt fin, jatack?

Told ya! :D

Dessa solstolar, där man hade halva röven i vattnet när man solade var VÄLDIGT sköna när temperaturen stod på 35 grader plus.

Frida vet hur semester ser ut.

Och det gör fan jag också.

Drog tyvärr inte med kameran på kvällarna i Malaysia heller så inga bilder från den japanska restaurangen vi besökte en kväll som var det GODASTE ever. Kan japansk sötsoja börja säljas på lite fler ställen här i Stockholm? Snälla. Vill doppa allt. ALLT.

Och sen var det dags att åka hem. Efter en nervös bilresa tillbaka från Malaysia till Singapore, som tog fyra (!!!) timmar så blev vi väldigt spyfärdiga när chauffören inte kunde lova oss om vi skulle hinna till flyget. Det positiva var att vi kunde dricka öl och kolla realityserier i bilen dock. Och vi hann! Hann t.o.m med en snabb pizza när vi kom fram. Nom.

Tack för en fantastisk resa Frida! Och tack till Singapore Airlines för att den var gratis ;)

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page