top of page

It's getting hotter baby

Helt ärligt. Det är ju högsommar??? Tror alla svennebananer är chockade över detta väder. 25-30 grader varje dag, inte ett moln på himlen. Tycker synd om alla som stressar ihjäl sig på kontor och andra inomhusjobb för att kunna ta semester i sommar när sommaren redan är här. Man vet ju inte om det kommer regna hela sommaren efter den varmaste maj-månaden någonsin. Vi får väl se.

JAJA. Nog med vädersnack :)

Det är en vanlig måndag för mig. Jag sitter på altanen i en djungel med växter. Brooklyn ligger bredvid mig och solar nosen. På fredag ska jag spela in min första podd med Frida. Hemligt än så länge (vill ju inte att någon ska sno vår fantastiska idé) men sitter iaf och förbereder första avsnittet. Ska bli så kul. Imorgon åker jag till landet för att andas in skog och lugn. Sen är det en massa möten som vanligt och på fredag är sommarfest på kontoret. På lördag gifter sig min kompis Frida L sig och då blir det bröllop ute i Trosa. Vilken vecka.

Här sitter jag!

Nyper mig faktiskt i armen varje dag för här är så himla fint.

Och min kontorshund är alltid på plats :)

Ha en trevlig måndag ni!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page