top of page

Frida <3 Magnus

Shit va veckorna går fort. Det är tydligen mitten på juni? Va hände där lixom. Jag har haft fullt upp med jobb, möten, sommarfester, mingel och bröllop. Här är en liten sneaky sneak från när Frida och Magnus gifte sig.

Väntar med poseringsbilderna tills bröllopsparet få se dom själva men här har ni iaf den fina buketten :)

Men här är en liten tease, familjen tillsammans.

Frida var så jävla vacker och bröllopet var SÅ PEPPIGT. Varför har man inte alltid fått en mojito innan vigseln? Den dagen jag gifter mig ska det fan poppas mojito, inte bara efter utan INNAN man väl står där och säger ja.

Anyways. Det är söndag, jag har en massa ärenden jag måste fixa så som att boka tågbiljetter, mejla några företag, träna, orka laga mat (varenda gång jag är själv så glömmer jag typ bort att äta, är det normalt?) osv.

Ni får ha en fantastisk söndag!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page