top of page

Ett bröllop, ett nytt jobb och allmänt snack

Stoppa tiden, jag hinner inte med. Varför är juni, juli och augusti bara POFF borta och resten av året en lång lång låååååång väntan? Kan bero på vädret, just sayin. Och denna sommaren är ju helt galen. Känns som jag är i spanien minus tapas och långa solstränder, men det går inte en enda dag utan att jag ligger på altanen med min solhatt och njuter. Tur att jag har ett jobb som kan göras hemifrån, annars hade jag blivit galen. Tycker synd om alla som är instängda just nu.

Denna sommaren jobbar jag med Land Shopping och nu börjar både mina och Fridas artiklar dyka in på hemsidan. Tycker ni ska kolla in bland annat denna artikeln vi gjorde förra veckan: http://www.land.se/shopping/fem-goda-anledningar-att-valja-traskor/

Annars har det här hänt:

Jag har varit på bröllop, igen! Både som gäst och fotograf. Här med Natalie som jag känt i hela 25 år! Bara en sån sak.

Hon hade med sig sin fina man, ett år som gifta redan. Galet.

Jag har varit med i en massa tävlingar, kan vi vinna något snart? Kom igen.

Och jag har fotat en massa produkter till Land Shopping. Här har vi Monas keramik.

Som ni ser: jobb, lite fritid, jobb och mer jobb :)

Nu ska jag kasta på mig träningsskorna och dra till gymmet. Ha en fin fredag!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page