January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Hej, det var inte igår

September 20, 2018

Min radiotystnad har ekat här på bloggen under de senaste månaderna. Kanske beror de på att jag haft mycket att göra, inte bara i mitt företag men också i mina relationer. Kanske beror de på att jag inte pallat skriva, kanske beror de på att jag håller på att starta upp en podd. 

 

Men tänkte ge er en uppdatering, trots min tystnad så har jag folk som går in här varje dag och jag tycker ni ska få en kram. 

 

Jag är skitförkyld, mitt hem ligger uppe på Hemnet och nästa vecka ska vi spela in avsnitt 1. Vet inte vart jag kommer bo om ett halvår, om jag kommer vara frisk till helgen eller om podden kommer bli en succé, men jag hoppas. Jag hoppas att jag får bygga de forum jag själv sökt efter sen jag blev vuxen. Och jag hoppas jag kan vara med och förändra normen som idag finns prick överallt.

 

Jag hoppas att jag hittar en fantastisk lägenhet och att vi får ett fint bud. Om ni vill se vad jag jobbat med på sistone kan ni plocka ett ex av tidningen land och se mina bilder. Är officielt fotograf för deras tidning nu. Och jag är jävligt stolt över det.

 

Är också stolt över att jag vågar chansa, satsa och inte gå i samma led som många andra. När jag jobbat klart med min konflikträdsla så kommer det hända grejer alltså.

Jag vet att jag ibland är helt crazy och bara kör, men vilket härligt liv det ger därefter du.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square