top of page

Hej, det var inte igår


Min radiotystnad har ekat här på bloggen under de senaste månaderna. Kanske beror de på att jag haft mycket att göra, inte bara i mitt företag men också i mina relationer. Kanske beror de på att jag inte pallat skriva, kanske beror de på att jag håller på att starta upp en podd.

Men tänkte ge er en uppdatering, trots min tystnad så har jag folk som går in här varje dag och jag tycker ni ska få en kram.

Jag är skitförkyld, mitt hem ligger uppe på Hemnet och nästa vecka ska vi spela in avsnitt 1. Vet inte vart jag kommer bo om ett halvår, om jag kommer vara frisk till helgen eller om podden kommer bli en succé, men jag hoppas. Jag hoppas att jag får bygga de forum jag själv sökt efter sen jag blev vuxen. Och jag hoppas jag kan vara med och förändra normen som idag finns prick överallt.

Jag hoppas att jag hittar en fantastisk lägenhet och att vi får ett fint bud. Om ni vill se vad jag jobbat med på sistone kan ni plocka ett ex av tidningen land och se mina bilder. Är officielt fotograf för deras tidning nu. Och jag är jävligt stolt över det.

Är också stolt över att jag vågar chansa, satsa och inte gå i samma led som många andra. När jag jobbat klart med min konflikträdsla så kommer det hända grejer alltså.

Jag vet att jag ibland är helt crazy och bara kör, men vilket härligt liv det ger därefter du.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page