January 4, 2020

January 2, 2020

September 20, 2018

June 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Pizza in bed

January 2, 2020

 

Började året med chevre och päronpizza i sängen. Såg ut som lyxiga klädförpackningar när jag hämtade dom, like wait, har jag råkat köpa en skjorta istället för en pizza? Fancy af.

 

Året börjar med jobb i sängen och grönt te. Strax blir det gymmet men går man vid lunchtid så får man vänta på alla paradise hotel deltagare som tar selfies på crosstrainern. 

 

Det har varit ett jäkla liv i sociala medier om artikeln som jag & Frida var med i angående klimatet och barnfrihet i expressen. Vi har svarat på en massa shit här men jag tänker ändå att jag vill försvara mig ännu mer.

Jag har aldrig sagt att jag är barnfri för klimatet. Alltså, aldrig. Jag har sagt att jag bara inte vill ha barn och att jag vill att alla ska kunna göra det dom vill istället för att bli påtryckta en norm med kommenterar om att man måste. Tyvärr så är ju inte min åsikt en clickbait precis och då måste man tydligen göra om den helt och bara ljuga ihop något. Tack Expressen för det. Efter denna härliga artikel har jag fått höra kanske 45 gånger att jag borde ta livet av mig. Jag har fått sms, mejl, DM... Det har inte varit roligt. Så nu är en anmälan gjord till pressombudsmannen. 

 

Nu säger Brooklyn att vi måste gå ut. Ciao sålänge.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square